EGLAM's Kennel

8 veckor gamla och sommaren gör entré

Nu har vaccinering, chipmärkning och besiktningar är avklarade. Allt UA, känns härligt!

8v

Halsband i olika färger har nu blivit tilldelat varje valp, med ganska bra resultat faktiskt. Annars brukar det vara någon som absolut inte vill, men denna gång flyter det på ganska så obekymrat.

Våra småttingar skall ju stanna kvar här ett tag till har vi bestämt, så det blir mycket "bonustid" att kunna lära känna de små!

De utvecklas och tar för sig, lär sig om livets regler, att ta hänsyn till övriga flocken och tålamod - viktiga hörnpelare. Fina småttingar, mycket energi...glädje!!

Och deras fantastiska mamma Ylva, outtröttlig... Tålamod...uppfostran... Bättre tik finns nog inte. Samma skrot o korn som Ylvas mamma Pärlan, hon var också fantastisk...

ok, valparna då... Hur är de?

Hilma, denna lilla busiga. Hon som tidigt slog följe m Bella, och har ungefär lika mkt skit för sig som Bella (systrar emellan). Tuggar gärna på strumpor, när det sitter en fot i... Skoband är också gott, och mattes växter i rabatten. Jepp, och henne skall vi behålla...hur tänkte vi där??

Ingo, den lilla bollen. Man kan inte annat än tycka om hans kärvänliga sätt. Lägger sig gärna vi ens fötter och somnar till. Är inte särskilt " gnagig"... Mysig o sällskapssjuk.

Goliat, mitt lilla hjärta. Han har en speciell plats hos mig. Han snodde den som liten och det sitter liksom kvar. lite busig men med glimt i ögat. Alltid glad.

...å lille Frans... Den lille mannen med stora hjärtat. Tänkte evt att han skulle flytta till fodervärd. Han har kropp o hållning som jag tror på så vi får se om han lämpar sig för utställning. Håller tummarna!


 
 
:) ;) :D :( :O :P :| :S     

 

Skapa en gratis hemsida du också!
Cybersite.se skapar du hemsidan snabbt och enkelt med färdiga designmallar

«augusti 2019»
tiontofr
01020304
05060708091011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Skaffa en gratis hemsida på Cybersite.se