EGLAM's Kennel

valparna 12 veckor

God morgon! 

Solens strålar värmer riktigt riktigår mycket nu. Det är helt underbart! Både två och fyrbenta njuter. Vissa i skuggan, andra i solen...några i poolen!

Goliat och Ingo har flyttat och vi får rapporter, bilder och filmer från deras nya äventyr. Det känns så bra! Härlig känsla när de hittat "rätt". Frans hade vi kontakt med en underbar familj, men av olika anledningar så som det ibland blir så ändrades förutsättningarna och Frans flyttade aldrig. Lika glad är han för det, helt ovetandes. Han stannar tills jag hittat ett lämpligt hem åt honom. Helst vill vi ju sälja honom på halvfoder. Han har något väldigt speciellt den lille gossen. Han har DET, helt enkelt. Är mkt intresserad av att se vad en utställningsdomare anser om honom, lägg där till hans närvaro och lugn kombinerat med nyfikenhet. En liten  stjärna helt enkelt...

Lilla Hilma då? Jo, hönan lär sig mer och mer. Från att sedan födseln slagit dövörat till så är hon nu mer och mer duktig på att komma när man kallar och visar att hon minsann kan hon med och inte bara Frans. Det skall nog bli hund av henne med, bår lilla loppa. Hon är väldigt tydlig o duktig med att visa att hon vill gå ut, gå och lägga sig, kela och mysa. Härligt! 

Nu är valparna 12 veckor och strax redo att möta världen. Känns som att det blir mkt camping m hundarna i sommar...gott!!

Utställningar då? Jo, Borås avklarad. Mkt märklig tillställning. Ådi fick excellent o ck på fredagen, 2:a i sin klass. Söndagen likaså, exakt samma. Lördagen strök nästan alla som var där antingen sin hund eller så la man utställningen åt handlingarna. Det blev så många lustiga resultat! Ja, så kan det bli.

Vi ser fram emot kommande helg då det är Tvååker utställning. Lilla Bella började dock löpa igår så det skall bli spännande att se ( not ) hur detta går m utställning o allt. Jaja, det löser sig... Mest synd om Alvin kanske som får nya sig med att leka m Ådi och inte älskade syrran...


 
 
:) ;) :D :( :O :P :| :S     

 
«augusti 2019»
tiontofr
01020304
05060708091011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Skaffa en gratis hemsida på Cybersite.se