EGLAM's Kennel

Storm, valpmat o sjukhus

Minsann om dagarna inte springer iväg.

Denna vecka har vi hunnit med STORM, klass tre varning. Dock utan, för oss, några skador. Varken på materiella ting eller oss levande. Och strömmen fick vi behålla dessutom. Tackar tackar.

Sen har våra snuttisar, dvs våra valpar som gärna snuttar på våra fingrar i hopp om att där skall komma mat, börjat äta lite smått försiktigt med valpmat. Att jag hade en Idé om mousse eller åtminstone uppblötta valptorrisar, visade sig helt enkelt inte vara valparnas teori. Nej, vi hugger rätt in på torrfoder, valp torrfoder förvisso men iallafall...

jaja, de är inte tappade bakom en vagn iallafall!!

De längtar ut, utanför valphagen, märker man. Där ute är ju resten av flocken och såklart vill de ju också vara där. Tids nog säger jag... Vi får se vem som vinner.

Har spenderat en kort tid på sjukhus nu här också. Opererad o klar. Vågar knappt säga det men så här få dagar har jag nog aldrig legat inne efter operation. Är trött o sliten såklart men det känns fantastiskt att inte vara som ett lik och att faktiskt kunna röra sig hjälpligt. Sen tar det nog en tre, fyra veckor innan jag är på banan igen, men jisses så lycklig jag är att det är så här långt iallafall!

Håll nu tummarna för mig att där inte blir några bakslag!!!

Maten är väl som alltid på sjukhus, inte alltid av den godaste variabel...tyvärr. Rotmos o köttkorv...

Rotmos


 
 
:) ;) :D :( :O :P :| :S     

 

Skapa en gratis hemsida du också!
Cybersite.se skapar du hemsidan snabbt och enkelt med färdiga designmallar

«oktober 2019»
tiontofr
010203040506
07080910111213
14151617181920
21222324252627
28293031