EGLAM's Kennel

God jul ute i alla hem!

Middag

Valparna närmre sig 12 veckors dagen men ännu kan de ta sig en liten slurk då och då, såklart under överinseende från Zoey. Som för övrigt är tant bus här hemma!!!

Idag är det julafton, valparnas och Zoeys första. Valparna bor kvar här hos oss, bägge två. Vi har tänkt behålla dem ett tag framöver så att vi kan tävla lite och se vad framtiden har att erbjuda. Sen är väl tanken framöver att en av dem skall flytta någon annanstans, men tills vidare vill vi följa deras utveckling hemmavid.

De är verkligen två olika individer. Man förväntar sig alltid att alla syskon skall vara mer lika, men varför egentligen? De är ju inte samma individer i samma kroppar. Sätter, lilla marodören. Varför fastnar vi alltid för dessa busar?? Nu har min man lagat ljusslingan till granen tre gånger, efter Ästhers framfart...Ådi har bara satt tänderna i sånt som inte är förbjudet. En liten kartong,  Ådi han gillar att var ute i friska luften, sätter sig gärna vid dörren när han behöver gå ut...duktigt liten kille. Ästher sitter  kvar inne liiiite längre, springer gärna ut en liten stund men hellre in sen i värmen... Olika olika...

snart är det julmat på bordet, fast för egen del lockar hellre soppa. Magen har varit i olag nu i några veckor så det blir nog en flytande jul...en NYTTIG flytande jul då, inte flytande i bemärkelsen alkohol... Och inte är det snö heller. Barnen känner stor besvikelse, men vi får väl invänta februari...det brukar alltid vara snö då!

En god jul till er alla, hoppas ni får massor med ledig och avkopplande tid och förhoppningsvis god mat och kanske en och annan julklapp!

Godjul


 
 
:) ;) :D :( :O :P :| :S     

 

Skapa en gratis hemsida du också!
Cybersite.se skapar du hemsidan snabbt och enkelt med färdiga designmallar

«oktober 2019»
tiontofr
010203040506
07080910111213
14151617181920
21222324252627
28293031