EGLAM's Kennel

Snart dax att anmäla till utställning...

Ja, Malmö utställningen tänkte vi oss i år, med Ylva.

döm om min förvåning när jag i morse upptäckte att halva örat är borta. Ja, nu är det ju inte det riktiga örat som halva saknas av ju, utan pälsen... Fotot visar kanske inte helt korrekt, men hennes vänstra öra saknar all den fina behåring hon hade när vi gick och lade oss igår. Känns väl inte så där helt överväldigande just idag då, suck. Nu när hon börjar bli så utställningsmogen... Jaja...

Örat

Lite lagom avtuggat är det... Gissar att det är Ästhers påhitt. Typisk valpgrej att tugga på öron och Ådi är inte lika påstridig så jag sätter en slant på att det är Ästher.

Annars börjar det rulla på igen. Skolan startar idag för några, imorgon för de övriga.

I nästa vecka skall Honey till tandläkaren och bli av med tandstenen hon lagt till nu när hon haft valpar. Hon som hade så vita o fina tänder innan hon blev parad...luktar inte direkt rosor kur munnen för tillfället.

Penny måste in på en liten ultraljudskoll i nästa vecka. Blir inte klok på det hela. Egentligen tänker jag att hon inte är dräktig, för när hon parades med Figo så fastnade de aldrig...och hon löpte så konstigt. Men, så har hon blivit lättretlig mot de andra fyrbenta, och extra kelig mot oss tvåbenta. Hon springer rätt fram och skall upp i knäet till gäster hon aldrig träffat... Och så är hon ju lite rosa om spenarna. Men hon har ju inte mått illa och ja, vi vill gärna veta och där gömmer sig en liten en där inne eller om hon är skendräktig.

Vi får se. Vi skall ju inte till new york i februari iallafall så ben liten valp hade ju faktiskt varit riktigt kul. Eller allra helst två, men vi är nöjda med en också!

Övriga gänget mår bra. Det har varit mycket spring i skogen vid stugan nu kunder jul och nyår och det gillar vi alla. Lugnt o skönt, mycket att strosa runt kring och ha det trevligt. Har så smått börjat tänka på vårens utställningar. Eller, fel av mig...jag har tittat över hela 2014 så den sidan skall jag också uppdatera!

återkommer efter ultraljudet mina vänner...håll tummarna!


 
 
:) ;) :D :( :O :P :| :S     

 

Skapa en gratis hemsida du också!
Cybersite.se skapar du hemsidan snabbt och enkelt med färdiga designmallar

«oktober 2019»
tiontofr
010203040506
07080910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Skaffa en gratis hemsida på Cybersite.se