EGLAM's Kennel

Bara en ytte pytte liten sak...

Vet ni, vart bara tvungen att sticka emellan lite här...trots att jag skrev alldeles nyss och lovade att återkomma efter ultraljudet. Jag har inte varit hos veterinären ännu, det är först nästa vecka, men...jag gjorde något jätte jätte roligt igår.

jag började rida igen, igår. För första gången på ca 20, satt jag åter på hästryggen. Ett något stallsurt sto, som inte alls uppskattade att man ville rykta av henne innan lektionen, och att spänna sadeln var ju inte heller så roligt tyckte hon, men jisses vilken känsla att sitta upp... Hon var högre i mankhöjd än vad jag är lång ( eller kort ) så där satt jag, med huvudet i vädret 2,20 meter upp i luften på ett ungefär och kände mig inte riktigt lika säker o kaxig som jag gjorde innan jul när vi tre ridmammor bestämde oss för att ta tag i vår gamla hobby. I något år har vi nu suttit o tittat på våra barn när de rider och varit så duktiga så när vi sagt åt dem att trampa ner hälarna och hålla händerna stilla...

...det är inte helt lätt, men fasen så roligt det var! Och här var det inte nybörjargrupp inte, nej vi kom in i en grupp som hållt på ett tag. Ja, det var förvisso väldigt bra, för man har det mesta i blodet. Men hade jag fått frågan om galopp innan lektionen så hade jag nog sagt nej, tur att hon inte frågade. Där var vi, åtta vuxna i ett stort ridhus...och förbered er för höger galopp... Det var typ bara att göra som fröken sa. Att jag sen är mör i kroppen idag, värsta träningsvärken o ont i sittbenet...men jisses vad roligt det var. Längtar massor till nästa vecka. Dock är det hoppning då, men det är väl bara att smälta in... Hoppning var ju liksom det roligaste som fanns förr... Men det kanske inte blir lika kaxigt på tisdag, vi får se!

Obs! länken nedan visar Ballerina, som jag tog premiärturen på. Kram Jenny

http://www5.idrottonline.se/OdakraRS-Ridsport/Ridskolan/Ridskolansponnyerochhastar/#


 
 
:) ;) :D :( :O :P :| :S     

 
«oktober 2019»
tiontofr
010203040506
07080910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Skaffa en gratis hemsida på Cybersite.se