EGLAM's Kennel

Massor av snö i Skåne

Ja, minsann. Så kom vintern hit till slut.

Lite så där lagom i mitten av januari har det kommit först 10 cm och sen bara fortsatte det. Just nu är det ingen snö som faller, men enl rapporterna skall det börja ikväll igen. Hu jeda mig vad halt det varit, och kallt!! Men, så himla mysigt med ett vitt landskap. Jag vet att jag går tvärt emot många när jag säger att jag tycker det är underbart med snön, men det tycker jag. Mindre kul är det förstås när det saltas i tid och otid. Mina fyrbenta uppskattar inte det kan jag säga! Men i de vita, djupa vidderna springer de som kungar!!

Inte konstigt att det blir sovpauser både här och där, i roliga pose'r... Ådi, som ligger på rygg lite mer ihoprullad, lyckas på denna bild se mindre ut än systern sin, som sträcker ut sig. Sanningen är precis tvärtom...visst är det kul med bilder!

Natti

Igår var vi hose veterinären. Ylva ögonlystes och patellakontrollerads UA. Alltid lika härligt varje gång. Även om man inte tror annat, så är det ändå skönt med OK stämpeln i baken typ...

Sen var jag ute med hundarna så de kunde springa runt i snön. Ådi, Ästhers o Ylva sprang och lekte tafatt. Löra Ylva, hon påminner så mycket om sin mamma i sättet. Lika lydig o lyhörd, det är en fröjd att ha med henne att göra... Det är bara attans att valparna smakade på hennes öron-päls... Få se ifall jag anmäler till Malmö eller ej... Hon lyssnar ju så fint...

Och en sak till...jag har besökt optikern också. Har nu det senaste halvåret tyckt att det skall lyftas en massa på mina glasögon när det skall tittas på något på nära håll... Jodå, lagom till 40 så blir det progressiva brillor...BILLIGT stavas det...not!

hörs snart igen!


 
 
:) ;) :D :( :O :P :| :S     

 
«oktober 2019»
tiontofr
010203040506
07080910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Skaffa en gratis hemsida på Cybersite.se