EGLAM's Kennel

VÅREN ÄR HÄR!!!

LillaYlvaLiEftersom att vi har haft en kraschad dator tänkte jag fylla i med lite bilder om vad som hänt dessa två månader...Men se du det gick inte DENNA datorn med på... Så det får bli TEXT bara så länge så ser vi sen vad som händer ( o fötter )...och denna gamla bild på Ylva... Ästher är så lik henne...

Februari månad...

Min första snölösa födelsedag på 40 år! Spenderade min 40 årsdag i ett 16 gradigt LONDON med min man och det växtr minsann påskliljor i parkerna...Skumt!

Månadsskiftet februari/mars

Spenderades på ishotellet i FINLAND och då var det snö minsann. Dety började till och med snöa sådana flingor som man ser på tv från alla amerikanska filmer ena kvällen, när vi var på restaurang. Jätte veckert! Och sen träffade jag tomten i hans hemby och berättade lite om vad mina barn önskade sig i julklapp - nästa jul! Hihihi...

Mars i övrigt...

Zoey har löpt, Ylva har löpt, Honey är på sluttampen i sitt löp och vi väntar på att lilla PENNY skall löpa och då paras med FIGO. Vi håller tummarna att det blir valpar denna gång för vi vill så gärna ha Penny bebisar... Har redan två spekulanter på avkommor efter dem bägge, och jag vill ju så gärna ha en liten valp därefter den kombinationen och det spelar ingen som helst roll vilket kön... Så vi håller tummarna att det snart blir löp!!!

Ögonlysning på onsdag för några av doggisarna, någon skall vaccineras och allt rullar på i vanlig takt.

Ästher o Ådi utvecklas väl. Är mitt uppe i sin ful-hets period så de liknar mest söta små kalvar på grönbete men det är så kul att ha den möjligheten att följa dem. Hade tänkt lägga in nya bilder på dem, men de äts liksom upp av mitt datasystem...och nej, det är inte något virus. Bara ren o skär okunnighet kring det praktiska gissar jag!

Mer nytt annat i livet? Nästa utställning blir Hässleholm för Ådi, Ästher och Ylva tänkte jag. Håll tummarna att de små klarar sin debut hyffsat väl. De har ju aldrig blivit ställde förut och Hässleholm kan ju tänkas vara stort...men, med lite sällskap går det nog bra!

Hörs vidare...o snart kommer nya bilder...


 
 
:) ;) :D :( :O :P :| :S     

 
«oktober 2019»
tiontofr
010203040506
07080910111213
14151617181920
21222324252627
28293031