EGLAM's Kennel

Valparna 5 veckor

Idag har varit en konstig dag.

Glädjen över att valparna växer och utvecklas, de är så otroligt underbara nu. En fantastisk ålder, när de lär sig gå och kissa, morra-skälla-pocka på uppmärksamhet... Upptäcka världen, dvs golvet i rummet runt valphagen... 

Den glädjen förbyttes i lite sorg idag när Honey visade att något inte stod rätt till o hon började hässja, bäfta o bädda för fullt. Slutligen kom det en liten liten död valp, inlindad i moderkaka och detta helt utan ett pip, inga värkar...ingenting. Sen har hela dagen gått åt att invänta nästa valp, som jag känner är av normal storlek men samtidigt...kommer den nu eller om några dagar?? Helt klart har denna lilla parvel som kom varit död en tid och orsakat denna tidiga förlossning. Frågan är bara hur det går med nr 2...?

Stunder som idag är det inte roligt att ha uppfödning. När man blir lite ledsen och funderar på vad som gör att det ibland blir fel... Stackars Honey. Hon som älskar bebisar...verkligen älskar bebisar. Tror inte att detta blir något bra, men man skall ju inte förutsätta att det blir pannkaka men det känns så tyvärr. Lilla gumman, bara allt reder sig med henne så känns det som prio 1 iallafall. Än så länge mår hon iallafall bra, om än att jag har koll på henne hela tiden...

Men, så hörs ett litet skall, ett litet försiktigt morrande och så skuttar de små Ylva-bebisarna runt, och man glädjs åt vad livet trots allt erbjuder. Och går med vetskapen om att allt nog har en mening, vidare. 

Tja, livets gång. Så är det bara. Slicka såren...gå vidare. Man får passa på att njuta av det man har och inte gapa efter annat. Så mycket bättre det blir då. 


 
 
:) ;) :D :( :O :P :| :S     

 
«november 2019»
tiontofr
010203
04050607080910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Skaffa en gratis hemsida på Cybersite.se