EGLAM's Kennel

Livet är så orättvist...

Tidigt på morgonen 10/1 fick Penny göra kejsarsnitt. Den lilla valpen hamnade i felläge. En nästan död valp trodde veterinären men som visade att viljan fanns...vi döpte henne till Elsa, efter att hon såg dagens ljus. En seg o stark liten dam, men ack så liten. 80 gram...

Efter nedgång till 71 gram fick jag henne att vända i vikt, satte klockan varje 1.5 timme...stödmatning.

Hon vände, vägde 81 gram igår morse...en strimma hopp var tänt. Det kanske går vägen, tänkte jag. Ikväll grusades mina förhoppningar...i natt är förhoppningarna nästan släkta. Livsgnistan och styrkan är Inte starka. Hon har fått kass mage, precis som de vuxna hundarna tyvärr drabbats av...Nu vill hon inte äta. Bara ligga och mysa med sin mamma i värmen...jag kan inte göra mer. Bara hoppas.

Så orättvist livet är ibland. Vad var det för mening i 5 dygn då, om det ändå skall ta slut? Usch. Penny känner det på sig. Hon har varit så konstig detta dygn, tittat på mig. Hennes mat som hon haft i överflöd verkar inte rinna till lika mycket. Har hennes kropp redan accepterat och förstått? Eller har hennes kropp ställt in sig på mängden mat Elsa behöver?? Ibland är det märkligt med djur. Jag känner mig ledsen, Penny som varit otroligt tålig och helt fantastisk...verkar acceptera och säga ok. Fasen också. Usch. Blir så ledsen när det går så här. Känner mig så trött på allt det tråkiga som tyvärr händer ibland när man har kennel. Sånt man oftast bara tar för givet, att det liksom skall gå bra helt enkelt bara...det önskar jag, om vi skall ha fler kullar...att det bara kan flyta på och gå bra utan minsta bekymmer. Kan man få beställa det? 


 
 
:) ;) :D :( :O :P :| :S     

 

Skapa en gratis hemsida du också!
Cybersite.se skapar du hemsidan snabbt och enkelt med färdiga designmallar

«september 2019»
tiontofr
01
02030405060708
09101112131415
16171819202122
23242526272829
30