EGLAM's Kennel

Har du frågor eller bara vill komma i kontakt med mig kan du skicka ett mail från formuläret nedan.   

Skaffa en gratis hemsida på Cybersite.se du också. Anpassa den sedan efter egna behov & önskemål.

Vi är en helt vanlig familj i Helsingborg med ett brinnande intresse för djur. Vi är en stor familj, mamma, pappa och våra fem barn. Förutom oss ingår även våra hundar, flickorna Honey, Penny, Ylva & Zoey. Därtill har vi några hundar ute på halv/foder. Sedan många år tillbaka har vi även kaninuppfödning med flera goda linjer, av dvärgvädurar som vi ställer ut.  Vi bor i en villa på 189 kvadrat med inhängnad trädgård och ett stenkast till gröna ängar...

Då det är jag, mamma Jenny, som står bakom uppfödningen, skriver jag oftast JAG och inte VI... Men, min man och våra barn är väldigt delaktiga i allt som händer och sker och innan djurbebisarna lämnar vårt hem har de alla spenderat många timmar i barnens famnar. Det blir hundvana kaniner och vice versa som alla fått mycket närhet och kärlek!

För mig är det ett stort ansvar att vara uppfödare och jag ser gärna att rätt valp eller kanin kommer till rätt familj. För att så skall ske, är jag mån om att få veta lite mer om er som köpare, vad ni har tänkt er att valpen ni vill köpa skall vara... Är det en valp till utställning, avel...eller en sällskapshund? Allt för att vi skall kunna finna rätt hem till rätt valp! Detsamma gäller kaniner.

                              gääääsp!

Har du frågor är du välkommen att ringa eller maila. Mvh Jenny tfn 0768 - 22 99 11   eglam.se@hotmail.com

Skaffa en gratis hemsida på Cybersite du också.